Oj, Eriks bok...

Mäh, jag har ju glömt att lägga ut Eriks bok på bloggen.
Så här kommer den också. Ganska lik Oskars. Den som tittar noga kan se att jag försökt att hitta papper som speciellt matchar vissa foton. Nu har man semester, och vad gör man - Kliver upp strax efter åtta i morse, bara för att notera att väderleksrapporten stämde. Regn och rusk. Kallt så det förslår, blåsigt. Det blev höstjackan fram när jag for till stan och full värme i bilen. Känns som sen september. URK!
Nåja, jag är ledig i alla fall. Alltid något att glädjas över. De första bilderna och den sista känns igen från tidigare. Erik, fick liksom storebror Oskar, även han en uggla. De här gossarna har väldigt fina betyg, och kommer att studera vidare. Jag hoppas att det ska gå bra för dem och att de kan få läsa det som de helsta av allt önskar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Eleonora

Jag vill visa hela kortet som jag gjort till Eleonora i Märsta, och hoppas att hon/du hinner få kortet med posten inann hon ser det här på bloggen. Det var alltså det jag la ut här i går, men nu visar jag även insidan.
Hoppas att du får en riktigt fin dag i glada vänners lag och med hela familjen samlad. Ha det gott och hälsa alla!
Kram...

 

Nyinköpt

Ja, så underbart att få sova länge. Man blir ju lite stel i kroppen med åren, men när man sover till 10,40 känner man sig som "värsta" tonåringen. Till mitt försvar kan väl sägas att jag dock var uppe till nästan halv två på morgonen. Jag har tagit tag att snygga till köket en del, suckat över räkningar som ska betalas, tvättat en maskin tvätt, som väntar på att hängas upp, blivit bortbjuden på jättegod middag. Tack Marja!
Så har jag gjort ett kort, med papper från det nyinköpta i torsdags. Rosa ljusa nyanser och ett fint randigt band i vitt och beige. Guldskimrande papper som jag fick lös tillhalva priset. Tror att jag köpte 8 eller 10 ark 12". Alltid bra att ha. Tulpanen känner ni igen från andra alster. Jag älskar den verkligen, och för att passa till papperna så fick den bli rosa. Bara lite bling i form av små rosa halvpärlor.
Men nu är det bäst att hänga tvätt så att jag kommer mig i säng i rimlig tid. Ha det fint allesammans!

 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0