Lucas är 14 år

Som utlovat visar jag också kortet som Lucas fick av sin faster...
Det skule ha blivit pengar till en skateboard, men i höst satte Lucas sig på backen med sin mobil i kläm, så nu fick det bli bidrag till en ny telefon istället.
 
Ett svart vackert papper med ett "hamrat" mönster. Bandet från Stampin Up, likaså punchen från samma firma.
 
Jag textade med vit kalligrafipenna 3.0 och inkade kanterna på skölden med Versa Color Nr 80 White. Det blev så snyggt med den lite diffusa vita kanten och så skölden på limkuddar.
 
Samma vita stämpelfärg "Du är min favorit" och tre små mörkblå blings. Stjärndies från QC. Den vita stjärnan skimrar underbart. Faster är även moster med många syskonbarn och när jag skojade och sa att nu får hon stå till svars inför alla de andra, så blev svaret att "Alla är mina favoriter". <3
 
Närbild...samma band som till kuvertet.
 
Insidan fick bli Messenger. Stämplar från SU. Översta meddelandet ligger på en egen bricka på limkuddar. Det blå knöliga arket under "skärmen" är gammalt. Jag fick det i en vinstkorg i Oklahoma City när jag vann en tävling 2005 i min favoritbutik Michaels. Där lärde jag mig att göra Wiltontårtor och köpte en hel de pysselmaterial. Kul att papperet kom till användning. Jag har varit så rädd om de få bitarna.
 
Så hela insidan.
 
Många mobiler blire...  ;)
 
 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0