Scrapbook.com

Så himla glad över mitt paket som jag fick med posten igår, från USA.
Jag har handlat från det här företaget förr, men då fått det skickat till Elina i Wellesley.
Jag har beställt några stansar och stämplar och lite annat.
Den ena stansen syns på julkortet, och ser ut som ett avrivet blad från ett spiralblock. (Spellbinders) Ett officepaket som de tagit fram.  :)  Såg en video från StampTv på youtube, där de använde sig av en sådan och sedan dess har jag sökt efter en likadan.
En underbart vacker grön rosett som jag den här gången valde att sätta lite på sniskan, för att få lite variation.
Den röda stommen är vackert mönstrad, och den med gott minne kan se att det är samma röda papper som i Marjas konsekreeingskort, eftersom jag fick en remsa över. Kortet är dubbelvikt på höjden, och änglapapperet är inkat med Shabby Shutters om jag minns rätt.
 
Det andra kortet har jag stämplat en liten knippa ax i Tea dye från Distress Ink, Ranger. Kanterna inkade jag med samma färg. Det ser lite försiktigt ut, då papperet har en mild skrovlig yta. 
Ett ljust kort, med guldgrönt linnepressat papper som mellanlägg på en benvit/guld Bling.
De här bitarna är sammanfogade på en lite för liten kortbas, vilket gör att överdelen på ca 1 cm sticker upp ovanför basen. Kul att göra lite annorlunda. En behändig liten rosett i brons sammanbinder stråna. Två små bling i axen.
 
Hoppas att ni gillar.
 
Äntligen helg, och jag ska försöka att fånga in GraceE. Håll alla tummar och tår för mig...
 
Bullekrus!
 
 

Julkort på G...

Jaha, efter smått tråkigt helg med migrän har det trots allt blivit en liten skörd med kort.
Bilder kommer här nedanför.
Ett av korten är rent av ett Nyårskort och det lilla kortet med en blomma samt rosett är ett Valentinkort.
Det märks att jag snöat in på rosetter va...? De blir ju så himla fina.
Dessutom köpte jag en stämpel till min syster, som kämpar för den gröna linjen i Sverige. Hon är med andra ord Miljöpartist, och den aktuella stämplen hittade min dotter och son i USA på AC Moore. Sagt och gjort - den inhandlades och jag gjorde en tag som jag först stämplade, sedan blankembossade, och fyllde i med färg.
Kom Efter det på att jag kunde gjort en snyggare form, så jag gav bort en av mina stansar till henne, som är rund och passar perfekt till stämpeln. Nu kan hon tillverka egna till alla partivänner och andra.  :)
 
Jag har också gjort ett utkast till ett 50-årskort igen. Det går i varma nyanser, och jag har använt mig av waxat papper som jag skrynklat ihop, slätat ut igen och strykt på ett cardstock, därefter färgat med Distress ink.
Snyggt!
 
Så hoppas jag att er nya arbetsvecka, eller "bara" vecka blir riktigt god.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julmarknaden i Hertsön

Ja, nu kanske ni tror att jag fått hjärnsläpp, men icke då.
Jag sitter på kammaren och tillverkar diverse julkort samt andra kort och tags, som jag ska ge mig på att sälja på Hertsöns julmarknad den 8 december. Då är ni välkomna dit och handla direkt från mig. Jag kommer inte själv att kunna sälja, eftersom jag jobbar den dagen, men får hjälp med försäljandet. Jag hoppas att jag i alla fall kan vara där några timmar, när jag inte befinner mig i Mjölkuddskyrkan, som har julmarknad samma dag, trist nog.
 
Nåväl, tillbaka till kammaren nu. Lägger upp en samlingsbild över några kort senare under dagen.
Om allt går vägen kommer jag att få till en hemsida där jag satsar mer på försäljningen av kort och annat, som tex de där väskorna som jag tidigare visat här i bloggen.
Spännande!!!
 
Ha det fint allesammans!

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0