Julkort anno 2010

Lägger också in ett julkort från förra året, som Luleå Sportklubb fick. Jag hittade mina gamla Jesusbilder som jag i min ungdom hade i min Bibel, och ett av dem kom till återbruk på det här kortet. Tyvärr - åter igen hade jag bara mobilkameran till hands.

Ha det fint och njut av livet!Wilton

Riktigt gamla bilder och ett något nyare kommer här.
När Elina konfirmerades gjorde jag två tårtor. Vi beställde kavlad marsipan på ett konditori i stan och när vi hämtade dem, fann jag att storleken var mindre än utlovat och att färger inte heller var de utlovade. Jag kände mig mer än upprörd och insåg att det skulle bli knepigt att få till färgerna på dekorationerna. Elina valde och vi blandade efter bästa förmåga. Rosorna blev i alla fall vackra.  :) Den blåa tårtan gjordes med smörkräm, och den rosa hade grädde och smörskämsrosor.
Sedan gjorde jag rosor till en arbetskamrats syskonbarns konfirmationstårta. Tårtan gjorde min kamrat, men rosorna var alltså mina, och de var gjorda i Royal icing, som ska torka och bli hårda.
Hoppas att ni gillar dem.Oskar, Erik och Kristian

De här korten gjorde jag till mina syskonbarn, som fyllde 18 år i februari. Tvillingar och Oskar är något äldre än sin bror Erik. Kristian fyllde 15 år i augusti. Inte så upphetsande kort, men jag tyckte om det i alla fall. Och man får ju inse att grabbar i den här åldern knappast bryr sig om hur kortet ser ut.
Bilderna är tyvärr fotade med mobilkameran och inte av den bästa kvalitén.
Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0