Mina kusiner fyller 30 år!

Jag har två något yngre kusiner - Daniel och Stefan, som fyller 30 år idag.
Dessvärre är det många många år sedan jag senast såg dem, men vi har en viss kontakt ändå.
Jag gjorde dem varsitt kort och hoppas att Daniels ska hitta fram, trots att adressen är något blygsam. Hans kort är först ut:
 
Han har just avslutat sitt arbete med en bok, varför den vackra pennan kändes passande, även om jag misstänker att han använt en dator. Boken har ett viktigt ämne, och jag hoppas kunna få läsa den i framtiden. "D" och "30" i flera lager.
 
Han är dock inte författare, utan kock, och en duktig sådan, och därför blir det ett tvärt kast till kortets insida. Ett förkläde i brunt läderpapper i två lager. Jag inkade kanterna något och stämplade "I <3 BBQ". Stansade ut köksredskap och förkläde från Stampin Up, likaså ölglaset. Ölskummet ligger på limkuddar. Det lila papperet är så otroligt vackert linnepressat.
 
Detaljbild.
 
Jag vet inte om Stefan är duktig på att laga mat, men fiske är kanske hans stora intresse, varför jag valde det temat. Fiskegubben och fisken i flera lager som limmats. "30" där 0 fick en metkrok instucken under ena kanten. Fisken fick lite luftbubblor som stiger uppåt.
 
 
5 lager fisk, där fenorna böjdes något uppåt.
Insidan med hälsningen har detaljer från samma stämpel/diesset. Även hatt och stylad metkrok
 
 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0