Julia fyller 14 år

Jag fick en förfrågan om ett kort till ett barnbarn som fyller 14 år.
Dessutom fick jag en försändelse med posten idag, med bland annat fina stansar och stämplar.
Då jag sett ett fint kort på facebook, beslöt jag mig för att göra ett försök, utan att ha anvisningar.
 
Det blev lila och fjärilar.
En stadig cardstock fick ge form samt en lätt smalrandig mörkare nyans embossades med söta fåglar.
Stansning av fåglar på "tråd" gav extra utsmyckning. Tänkte först limma dem kloss mot ett papper, men nu blev det lite livligare.
Den stora fjärilen stämplade jag på vanlig OH-film och emossade med svart glitter, varefter jag kantklippte den med en liten fin sax. Ett plus var att man enkelt kan klippa från både famsida och baksida, för att göra det enkelt.
 
Svagt guldiga fjärilar och trollsländor på framkanten. Som stöd för den kanten (stadig cardstock) skar jag ut en remsa OH-film.
Skrivplattan är stansad med Spellbinders parstansar.
Papermanias pyttesmå glittriga daggdroppar fick ta plats lite här och var. Jag klippte lös en fjäril som fick lätt böjda vingar och en bling varpå den fick landa på kortets rygg.
 
Hoppas att ni gillar!
 
Trevlig Kristi himmelsfärds dag! 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ligger lite efter...

:(
Som sagt, så ligger jag lite efter med två kort och några tags som är beställda, men under helgen blir det krafttag.
Jag har dessutom ytterligare två betällningar, som ikväll blev ett kort till...pust pust...men det är ju trots allt ett kärt besvär. Jag vet i alla fall hur de ska se ut. Nu gäller det bara att hitta rätta papper, band och bling, embossingfoldrar och pulver, stansar osv...
 
Nåja, det ska nog reda sig.
Här kommer kvällens alster. Fick en snabborder i eftermiddag, som MÅSTE levereras i morgon. Häpp!
 
Herr M fyller 40 år. En mild och återhållsam man med mycket spring i benen. Jag hoppas att både beställaren och M blir nöjda. Det är en modell som jag prövat på tidigare i minst två varianter och jag gillar den. Jag har lämnat plats på tredje sidan för hälsningen, där också en kuse sticker fram hakan, då M tycker om travhästsporten. Bara ytterst lite bling i from av fyra blå pärlor samt en vit pärla i "coach", då jag anar att han är en pärla för laget som han är tränare för. 
"M" och "40" är i olika typsnitt. Bokstaven speglar mer hans återhållsamma läggning och siffrorna, som ju speglar hans nya ålder har lite mer fart och fläkt, som visar hans andra energiska sida som kommer till uttryck som bäst när det gäller sport. Ni ser ju själva vilken sport han är engagerad i...
 
 
 
 
 
 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0