Igår uppvaktades en 40-åring

Petra fyllde 40 år igår och hon fick ett kort, som fick samma modell som mina tidigare, varav endast ett är visat här i bloggen.
Petra spelar volleyboll på fritiden varför ett fokus låg på det.
Hoppas att ni gillar kortet.
 
Vacker stomme i lila med slingor av rött, lila och lite vitt. Hålstansad överkant med mjuka bågar, som passar bolltemat. Kanterna är inkade med distress ink Wilted violet. Liten rosett i mönstrad lila band. Underdelen använde jag en punch från Stampin Up till, för att stansa ut benen.
 
"P" ~ Fyra lager papper stansades ut med dies "English Rose". Värmeembossades också fyra varv för att ge dem mättnad. Bakgrunderna är stansade med dies från Crealies och har små hålstygn runt kanterna. Pumps och ringar i svart och grått, som passar väl ihop med det lila.
 
Mittenpanelen fick stämplade bollar och en av dem stansade jag ut och la på limkuddar. "Volley" i typisk sportig stil stämplade jag mellan bollarna.
 
Högra panelen med siffrorna, som jag gjorde på samma sätt som "P" Till en början har jag haft lite svårt för nollan, som ju är bra mycket mindre än alla de övriga siffrorna, men nu har jag vant mig. Pumpsen kom igen även här...
 
Baksidan av kortet...
 
Här finns en utstansad jeansficka med stämplade sömmar från Stampin Up, allt i lila. "Grattis" är från en stämpel med tillhörande ord, som jag maskade över innan jag stämplade. På fickan skriver beställaren hälsning från givarna. I fickan kommer pengar att stickas ner en bit.
 
Min stämpel med mailadress som jag beställt via Facebook.
 
Kuvertet...  :)

Grattis Yvonne!

Min "lilla" kusin, fyra år yngre än jag, som jag alltid tänkt som någonstans i tonåren har fyllt 50 år i juni, hur nu det ens är möjligt...  ;)
 
Hur som helst, så har jag gjort ett  "screen card" till henne, men samma papper som hennes mor, min moster fick i sin exploderande ask,  när hon fyllde 80 år tidigare i maj. 
Håll till godo...
Om ni gillar det ni ser, så klicka gärna på hjärtat, om ni ser i mobilen, och känn er fria att kommentera, eller kanske rent av beställa...
 
Det fick bli en mellangrön nyans på stommen, för att lyfta fram de ljusa mönsterpapperena.
3-delat kort.
Överkanten stansade jag med en kantstans och underdelen är stansad med en label punch från Stampin Up. Alla ytterkanter är inkade med distress ink.
 
Dies - Washington, med fart och fläkt. Båda plattorna kommer från Stampin Up, liksom det gula bandet i rosetten. Papper från Slöjddetaljer. Baksidan, här med Förgätmigej. "Y" är stansat ut i fem lager papper och hoplimmade innan jag embossade fem lager. Kladdigt och pillrigt - japp!
 
Mittenbilden med Liljekonvaljer och Tulpaner. Bara så himla vackra bilder. De här ligger på framsidan av arket.
 
"50" kommer från samma dies - Washington. Här ytterligare liljekonvaljer och fjärilar och det gula bandet.
 
Grattishälsningen sitter på mittpartiet, men på baksidan.
 
Kuvertet. Jag fick lov att posta kortet i en kartong, och så hoppas jag att Postnord inte makulerar det på vägen.

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0