Joakim 30 år!

Joakim har fyllt 30 år nu i augusti och hans moster beställde ett kort till honom, och så här blev det slutliga resutlatet.
 
Kuvert och bas i en blåturkos nyans i slätt CS. Punchade ut två sköldar och stansade ett "J" i några lager med silver ovanpå med en liten slivergrå bling. Sköldarna har limkuddar mellan sig och är fästade på bandet som är mycket vackert. Självklart kommer alltsammans från SU, utom blinget.
 
Kortet fick en motorcykel i silver som ligger limmad ovanpå bandet, även den i tre lager. En flagggirlang med en stor ballong fastlimmad längst upp, men "30". Born to ride...den här mannen verkar gilla farter...ett intresse som han delar med sin moster. CS som ligger på framsidan har en vacker lyster.
 
Insidan fick en sköld med stämplat motiv och text. Under den en sköld i silver lite till vänster. Ett hockeytema kom till just i sista minuten, så de två sista bilderna visar det första originalet. Pucken ligger tre lager och på limkuddar.
 
 
Jo, först fick jag veta att Joakim spelar golf...men det verkar som att hockeyn är viktigare...
 
...Så den vita pegen fick jag ta bort och istället hitta en lösning med hockey och en bling. Den lilla berlocken med glofklubba och boll lyckades jag pillra lös utan åverkan på kortet.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0