Syrran fyller år igen...

Ja, min äldre syster fyller 62 år idag och självklart gjorde jag ett kort och skickade ner till henne.
För nåra veckor sedan var hon på en födelsedagsfest där gästerna fick måla akvarelltavlor, vilket gav henne blodad tand...så hon fick något att bita i av mig med posten.
 
Framsidan har ett papper som fungerar som en gammeldags svarta tavla, som vi äldre personer mycket väl minns från skolåren. Här skrev jag Grattis med en pastellkrita och försökte att texta calligrafi, men det visade sig vara ganska svårt. Jag tyckte ändå att det passade då syrran arbetar som lärare på en skola. Den kaxiga glamrockiga hönan påminner mig om henne ;)
 
Insidorna har stjärnor i snurrar och eftersom hon numera köpt färger och penslar så valde jag den här stämpeln från SU och ger henne möjlighet att färglägga den själv.
 
Andra insidan har ett papper som en modern skoltavla - nämligen whiteboard. Det var besvärligt att hitta en penna som gick att texta med på den glatta ytan, men till sist fann jag två olika bredder och fick till det.
 
Egentligen skulle det här kortet kunna bli ett nytt "kedjebrev". Hon fick ju ett Stort julkort i december, som man skickar vidare. Här skulle hon rent kunna torka rent "tavlorna" och skicka till någon annan...om hon vill...
 
Jag köpte akvarellfärger för många år sedan och dessutom en läcker liten låda att kunna resa med eller ta ut på tur. Två färger har jag använt, så nu fick den gå vidare och jag hoppas att hon får mer användning för den än jag haft.

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0