Igår uppvaktades en 40-åring

Petra fyllde 40 år igår och hon fick ett kort, som fick samma modell som mina tidigare, varav endast ett är visat här i bloggen.
Petra spelar volleyboll på fritiden varför ett fokus låg på det.
Hoppas att ni gillar kortet.
 
Vacker stomme i lila med slingor av rött, lila och lite vitt. Hålstansad överkant med mjuka bågar, som passar bolltemat. Kanterna är inkade med distress ink Wilted violet. Liten rosett i mönstrad lila band. Underdelen använde jag en punch från Stampin Up till, för att stansa ut benen.
 
"P" ~ Fyra lager papper stansades ut med dies "English Rose". Värmeembossades också fyra varv för att ge dem mättnad. Bakgrunderna är stansade med dies från Crealies och har små hålstygn runt kanterna. Pumps och ringar i svart och grått, som passar väl ihop med det lila.
 
Mittenpanelen fick stämplade bollar och en av dem stansade jag ut och la på limkuddar. "Volley" i typisk sportig stil stämplade jag mellan bollarna.
 
Högra panelen med siffrorna, som jag gjorde på samma sätt som "P" Till en början har jag haft lite svårt för nollan, som ju är bra mycket mindre än alla de övriga siffrorna, men nu har jag vant mig. Pumpsen kom igen även här...
 
Baksidan av kortet...
 
Här finns en utstansad jeansficka med stämplade sömmar från Stampin Up, allt i lila. "Grattis" är från en stämpel med tillhörande ord, som jag maskade över innan jag stämplade. På fickan skriver beställaren hälsning från givarna. I fickan kommer pengar att stickas ner en bit.
 
Min stämpel med mailadress som jag beställt via Facebook.
 
Kuvertet...  :)

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0