Per har fyllt 60 år

En släkting - Per - har fyllt 60 år och blivit uppvaktad med allehanda ting, bland annat ett kort från mig, som jag blev ombedd att göra.
Hans intressen som är resor och inte minst Afrika och Kenya som synas tillsammans med fiske och jakt. Tornedalen fick också plats i kortet, där han tillbringat mycket tid.
Gilla gärna och Följ bloggen om du inte vill risera att missa något. :)
 
Framsidan i sobert mörkblått. Naturens gröna och i läderpapper embossade jag en kvällsvy över ett afrikanskt landskap. Skylten med "Per 60 år" embossade jag i ett träliknande mönster, textade, inkade och satte fast brads som liknar skruvar.
 
Här syns solen, berg och träd.
 
Träd och svannens gräs sticker försynt upp bakom skylten.
 
Fåglar
 
Insidorna.
 
Både gubbe och fiskar ligger i flera lager utstansade papper som limmats ihop. Sköldarna kopplar till jakt och att njuta av livet. De fyra bilderna i mitten skvallrar självfallet om hans reseintresse.
 
Bilden med det gamla svarta loket skar jag av på mitten och lät delarna sitta på varsin sida.
De bruna flaggorna lämnade plats för hälsningen som skulle skrivas av givaren. Stämpeln med Sverige passade så bra, där jag markerade en röd prick för sommarstället. Metkroken fick ytterligare markera platsen, men krokar har ju en förmåga att hänga fast, så det var lite extra skojigt med den i sammanhanget.
 
Ett underbart mörkblått kuvert med "P" på en platta som ser ut som en biljett, på limkuddar. Ett mjukt vitt vävt band håller samman kuvertet.

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0