Lång väntan för Phillip

Phillip fyllde 50 år tidigare i vår, men det var mycket annat som pågick i livet då och uppvaktningen har fått dröja, men idag var det äntligen dags...tillsammans med mammor över Sverige, likaväl som jag själv fick morsdagshälsningar.
Det är många bilder, så håll ut...
DSP samt band från Stampin Up. Händerna i bön är en stans som jag inte minns tillverkare på.
 
3D-kort i from av en bok, som även Ingela fick tidigare i april, dock är detta en modell större, då många namn skulle skrivas.
 
Den med gott öga, ser att på bild två till skillnad från bild ett, står Ps 23 med här.
 
Från sidan ser man hur kortet ställs upp.
 
 
Här ligger kortet nerfällt och man ser de olika "sidorna".
 
Ovanifrån ser kortet ut så här.
 
Plattorna längst fram på kortet, håller boksidorna på plats i uppfällt läge. Jag punchade ut en vimpel där jag skrev Phillip samt 50. Den böjdes sedan i två mindre vågor för att ge lite lyft till kortet.
 
Det urvackra vita bandet har ni sett förr i mina kort. Här knöt jag en trippelrosett.
Hatten är stämplad från Tim Holtz manliga kit, och fick en liten diamant i högerkanten...syns dock inte så bra på bilderna.
 
Boken fick ett mittenband med ett kors, av lite manlig modell...tycker jag själv.
 
Här syns hur vackert DSP jag har använt. Gråsilver som skimrar lätt, och som har vita tryckta ord, som alla är positiva och handlar om att njuta av livet, vänner, skapa, dela och att spara på minnen, älska, inspirera mm. Se så vackert den vita texten bryter igenom den svarta. Jag var lite orolig att jag skulle skriva fel, då detta var mitt enda ark, men jag lyckades få allting rätt på en gång.
 
Här syns lite mer av orden och blänket.
 
Ännu mer ord att suga på, som små karameller.
 
Här ligger kortet ihopfällt, i väntan på packning.
 
Jag brukar alltid tillverka kuvert, men det här kortet var för stort, så det fick bli silkespapper och det vackra vita bandet. Även en punch från SU som stansades två gånger. Först den smala springan där bandet löper, sedan själva tagen.
 
Vill du beställa något...till dig själv eller till någon annan?
Hör av dig...
 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0