Grattis Sandra till 30 år!

Ja, Sandra som är läkare fyllde 30 år i veckan och blev uppvaktad till fullo.
Jag blev ombedd att snickra ihop ett kort, till henne, och jag gick på ett vintrigt motiv eftersom skidåkning är ett av hennes intressen.
Jag slog på ett ljust kort, som passar väl till vår vita årstid, även om snön varit ganska osynlig den här vintern.
Ett litet rim lade jag till som jag tyckte passade.
För övrigt firar jag 37 år som förare just idag. Tiden går...
 
 
Ett stort kort - 5 3/4 x 6" Stommen var ett vitt randigt papper och plattan embossade jag (Manglade) i en embossingfolder från Stampin Up i ett motiv som liknar fallande snö.
 
Jag stansade ut två ovala små plattor, men bulliga kanter, som jag sedan embossade många varv med UTEE - Ultra Thick Embossing. Tjockt, blankt och vackert. Jag stansade även ut från samma företag fyra lager "S" och "30". Dessa limmades ihop och puffades upp med hjälp av limkuddar ovanpå plattorna. Lite bling här och var äver snöflingorna och på det utstansade.
 
Snöskor stämplade jag i en kaffebrun nyans och stansade ut - också dessa och skidorna från SU. Ett fint jutesnöre fick binda ihop dem. Limkuddar här med.
 
Insidan med bland annat skidorna, som stämplats och stansats ut. Fyra lager skidor med böjda spetsar.
 
Här skymtar svarta skoavtryck...
 
Skidorna satte jag fast inne i en stor pillerburk. Vilket märke på stansen minns jag dessvärre inte längre. Den fick en baksida i rosa pärlemorvellum och framsidan är glasklar plast. På ett infall pillrade jag ner paljetter som bla ser ut som snöflingor i burkan, Locket fick limmas med glue dots.
 
Insidan med hälsningen i koppanyans.
 
En tag från magnolia, som jag har använt många gånger förr. Ett rim "Gå på tur är doktorns kur" döljs delvis av en likadan tag i ljusrosa pärlemorvellum. Jag satte fast den på sniskan med en glue dot. Här syns skoplattorna ännu bättre.
 
 
 
 
Hela insidan :) Lite blings här och var. Jag vände det embossade mönstret så att den mesta snön ligger på "marken".
 
Man kunde tänka sig ett vitt eller brunt snöre för att matcha insidan, men den breda blå bandet passade till det bleka blå ljuset som letar sig tillbaka över vidderna. Bandet kommer fö självfallet från SU.
 
 
 
 

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0