Äntligen Alfred!

Jaa, Äntligen har jag fått uppvakta min son Alfred efter att han fyllde 22 år den 6 maj.
Då var han på resande fot, närmare bestämt i Frankrike. Sedan skulle vi passa ihop med min pappa som också var med och uppvaktade honom.
 
När jag var i Budapest för några år sedan...ganska många när jag tänker efter, så köpte jag en Rubks kub till honom. Alfred var en klurig och uppmärksam kille och det har han inte vuxit ifrån, så när jag såg en video på youtube av "Mixed up craft", så visste jag att det här skulle bli del av hans present från mig.
 
Och Jaadå...han uppskattade den. Dock noterade han genast att jag byggt asken fel...Samma färg kan nämligen aldrig vara på mittenrutan på flera sidor samtidigt, vilket jag inte alls tänkte på när jag limmade.
Typiskt Alfred att se sånt. 😍
 
Framifrån kuben
 
Ena sidan och här finns ett av felen. 
 
Ovanifrån, locket, är sidan helt löst. 
 
Här finns det andra felet...
 
Gul dublett i mitten...
 
Röd dublett i mitten...
 
Dublett av Birgit Nilsson.
Alfred har oftast jeans, varför den fina stansen och stämplarna från Stanpin Up kom väl till pass inne i locket. De fick utgöra fickan för pengarna och samtidigt utgöra "kortet". Blingstenar istället för nitar.
 
För bildens skull fyllde jag med hemmavarande godis, men det byttes ut till mer Alfredvänligt gotta efter att jag hade tid att handla.
 
Alfred pekar ut ett av felen med färgerna. 😅

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0