Gåbortpresenter eller...

Det är ju vanligt att man säger att någon har gått bort när de har dött, men det här är inte presenter på det sättet, utan perfekt att ha när man kanske är bortbjuden och vill ha med sig något till värden eller värdinnan.
 
Jag fick trassla en stund och prova ut matten, men allt löste sig fint och resulterade i två fina askar som ska ges bort.
Kanske ska du bort i påsk och vill ge något...hör av dig om du vill beställa...
 
Här är de båda, med vackra papper, band och dekorationer från Stampin Up.
 
Den gröna asken med stomme av grönt Blingcardstock och resterande från Stampin up. Fjärilen är utstansad från mönsterarkets baksida med en punch från samma företag. Jag färgarde den grön med Distress ink och böjde ihop antenner i tunn grön metalltråd. Blingdiamanter längs efter kroppen.
 
Från sidan...
 
Och insidan...med fyra blomljus i limegrönt. Båda askarnas insidor är dubbla för ett snyggt och stadigt resultat. Framkanterna är stansade med halv 1/2" punch för att göra asken lätt att öppna.
 
Så den andra som har en mycket ljus stomme, som perfekt matchar fyllningen i de stora gröna kvistarna på mönsterarket. Blomman är stansad i två exemplar från baksidan av panelpapperet, och lite veckad. Ljusrosa blingpärla...ej från SU.
 
Från sidan...
 
Och insidan med 8 ljus som doftar Sandalwood.

Birgit
2019-04-08 @ 16:53:21

Urläckert!

Svar: Tack Birgit! :)
Bodil




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lilla Bodilla

Crafts, scrapbooking, pictures and thoughts

RSS 2.0